Dojoen

Ki og Aikido Dojo er en forening med bestyrelse og vedtægter.

Vi er godkendt af Frederiksberg Kommune som almen forening, og får støtte til børne og ungdoms aktiviteter. Vi er medlem af FIU, Frederiksberg Idræts Union, samt DGI.

Vi er med i Ki no Kenkyukai A.I. der ledes af Doshu Kenji Yoshigasaki, og vi samarbejder med de danske Ki Aikido klubber, samt det store internationale netværk af klubber i KnK A.I. Hvilket bl.a. betyder at vi både afholder træningslejre og seminarer i Danmark, samt deltager i seminarer rundt omkring i Europa.

Vores trænings grundlag er, at vi vokser i fællesskab. Derfor er en trænings aften altid en øvelse i at inkludere alle i udfordringen, og glæden ved at træne Aikido.


Vi træner Aikido med bla disse kvaliteter:
koordination, nærvær, åndedræt, dynamik, faldteknik, forsvar, handling, overblik, timing, kropsforståelse, empati, samarbejde, ro, frihed, flow, krop og sind, rummelighed, skarphed, og glæden ved at vi gør det.


Alle har vi vores styrker og svagheder, og i en Aikido klasse tilstræber vi at komme omkring disse på en tryg og støttende måde, med god stemning og et glimt i øjet.

Klubben blev til ved den stiftende generalforsamling d 25 februar 1989, efter at have fungeret et par år under Brønshøj Judo Klub i Grøndalscentret. I 1990 flyttede vi til Måneskins Teatrets lokaler på Fælledvej 19 2200 Kbh N, og i 1992 fik vi så egen Dojo i Studiestræde 32 B 1455 K. hvor vi trænede de næste mange år. I 2018 rykkede vi til Kedelhallen på Frederiksberg, hvor vi nu holder til.